Actuacions de millora als parcs de Can Sostres i Can Coll

Dijous, 14 d'octubre de 2021 a les 00:00
El parc de Can Sostres es tancarà temporalment durant les nits per evitar l’entrada de senglars i protegir la nova plantació

Al mes de juliol es van iniciar uns treballs de millora al parc de Can Sostres. Les primeres actuacions que s’hi van dur a terme van ser la neteja de les pintades i la reparació del paviment en alguns trams. Durant el mes d’agost se’n va substituir tot el sistema de reg, s’hi van posar en funcionament les tres fonts i es van fer alguns arranjaments a la zona infantil, com la reparació del sistema de drenatge i la substitució del sauló. Durant aquest mes d’octubre està previst fer-hi tasques d’enjardinament, tant a les zones verdes com al perímetre del parc, i instal·lar-hi elements biosaludables. El cost total d’aquestes actuacions és de 35.000 euros. Temporalment, amb la finalitat que el nou planter pugui arrelar al terreny, el parc de Can Sostres restarà tancat a les nits, des de les 20 a les 8 hores, per evitar l’entrada de porcs senglars.

D’altra banda, aquest mes de setembre, s’han realitzat feines de reparació i manteniment al parc infantil de Can Coll per recuperar-ne l’espai per als infants. Els treballs han consistit en la substitució dels elements de joc que es trobaven en mal estat i en la reposició del sauló del terra per garantir la seguretat dels nens i les nenes mentre hi juguen. També es preveu instal·lar-hi tanques de fusta per separar l’espai infantil de la via pública. Aquesta actuació té un caràcter temporal. Les obres s’han dut a terme per millorar l’espai fins que sigui possible executar el projecte integral del parc de Can Coll.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28

Imatges