Joaquim del Pozo i Sos (ERC)

Regidor

Joaquim del Pozo i Sos

Nascut a Santa Eulàlia (L’Hospitalet), criat al Racó de les Corts (Barcelona) i Torrellenc ja en fa prop de 25 anys.

Orgullós pare de Torrellenca la meva socialització al poble va venir, com passa sovint, gràcies als fills que fan de l’escola el centre de socialització dels pares.

La participació durant anys en l’Ampa-Apa-Afa em va despertar el sentiment de que cal aportar alguna cosa a la col·lectivitat, un granet de sorra personal.

Laboralment vaig començar en l’electrònica professional decantant-me després cap a la informàtica, especialitzant-me en bases de dades. Això em va portar a conèixer la gestió d’empresa, branca on ara desenvolupo la activitat professional.

La situació política em va portar a coordinar a Torrelles la campanya “Torrelles decideix” dins les consultes sobre la independència, acabant el 28 de febrer del 2010 amb la votació al nostre poble, d’aquí en vaig treure uns coneixements i contactes que m’han portat actualment a representar els nostres veïns com a regidor.

M’agraden en particular els temes tecnològics relacionats amb el medi ambient, convençut que l’enginyeria ha de partir de la base ecològica.

Telèfon: 936 890 000
Adreça electrònica: joaquim.delpozo@torrelles.cat
Adreça electrònica: esquerra@torrelles.cat
Darrera actualització: 15.12.2021 | 14:05