CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Ajuntament > Informació oficial > Projectes i campanyes > Projectes > Projecte Educatiu de l'Escola Bressol El Serralet

Projecte Educatiu de l'Escola Bressol El Serralet

Gestionar un centre escolar de forma eficaç exigeix una acció coherent, coordinada i solidària de totes les persones que conformen la comunitat educativa;   i l'instrument per a la gestió que enumera i defineix els trets d'identitat del centre, formula els objectius que persegueix i expressa l'estructura organitzativa de la institució (coherent amb el context escolar) és el Projecte Educatiu.

Per tant, el Projecte Educatiu és la manifestació dels signes vitals que il·lusionen el nostre treball compartit vers els objectius que suposa una educació integral.
El PEC recull la identitat del centre, n’explicita els objectius, n’orienta l’activitat i li dóna sentit amb la finalitat que l’alumnat assoleixi les competències bàsiques i, més en general, el màxim aprofitament educatiu.

L’escola Bressol Municipal El Seralet està ubicada a Torrelles de Llobregat, a la zona educativa del mateix poble, concretament al carrer Federica Montseny  núm. 1. S'ha construït l'edifici amb l'ús específic d'Escola Bressol i amb capacitat per a 9 aules.

Escola Bressol El Serralet
Escola Bressol El Serralet 2
logo escola bressol
logo escola bressol

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 15/03/2017 a les 16:00h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona