CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Ajuntament > Informació oficial > Projectes i campanyes > Projectes > Pla Local de Joventut 2015-2018

Pla Local de Joventut 2015-2018

L'Ajuntament va iniciar la tardor de 2014 amb el propòsit de tirar endavant un nou Pla Local de Joventut i fer-ho de forma consensuada. Per aquest motiu, han tingut lloc diverses reunions i trobades amb l'objectiu d'elaborar un pla el més fidel possible al present dels joves del municipi, que marqui les directrius de la política local quant a joventut per al període 2015-2018.

El procés es fa en coordinació amb entitats locals, grups polítics, professionals de Torrelles vinculats al jovent (docents, personal sanitari, comerciants, etc.) i, el més important, recollint de primera mà l'opinió dels torrellencs que tinguin entre 14 i 29 anys a través d'una enquesta. La regidoria de Joventut pretén recollir durant el procés el màxim de dades possible que defineixin la realitat actual d'aquest sector de població i, a partir d'aquí, extreure un diagnòstic que permeti planificar futures accions i millorar la vida dels joves de Torrelles. El nou Pla compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona i gestionat per l'empresa Mirada Local.

Enquesta del Pla Local de Joventut

És anònima i té la finalitat de recollir les opinions i inquietuds sobre el futur del nostre poble, que seran tingudes en compte en l’elaboració del Pla Local de Joventut de Torrelles de Llobregat.
 
cartell procés del pla local joventut
cartell procés del pla local joventut
logo pla local joventut
logo pla local joventut
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/03/2017 a les 16:00h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona