CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Ajuntament > Tràmits i gestions > Tràmits > Ajuts extraordinaris als autònoms i empreses sense establiment afectats per la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19

Ajuts extraordinaris als autònoms i empreses sense establiment afectats per la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19

Descripció

L’objecte de la convocatòria és atorgar ajuts extraordinaris als autònoms o a les empreses que, sense un establiment obert i amb domicili fiscal a Torrelles de Llobregat, han hagut de cessar la seva activitat degut als efectes del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, o que han tingut pèrdues econòmiques importants a causa de l’esmentada crisi.

Termini sol·licitud

Fins el 8 de maig

Temps de resolució

El termini per a l’atorgament dels ajuts serà, com a màxim, de 30 dies a comptar des de la data de tancament del període de presentació de sol·licituds.

Qui el pot demanar

Els beneficiaris poden ser persones físiques o jurídiques que siguin titulars d’una activitat comercial, industrial o de serveis que compleixi els següents requisits:

  1. Que el seu domicili fiscal està al terme municipal de Torrelles de Llobregat.
  2. Que l’activitat econòmica no està vinculada a cap establiment comercial, industrial o de cap altre tipus.
  3. L'activitat que es desenvolupi estigui legalment donada d’alta.

Es consideren establiments els locals, les construccions, les instal·lacions o els espais coberts o sense cobrir en què es desenvolupen activitats comercials, industrials, o d’un altre tipus, tant si aquestes es produeixen de manera continuada, periòdica o ocasional. En aquest cas, els beneficiaris no han de desenvolupar la seva activitat econòmica en un establiment.

Qui n'és el responsable

Regidoria de Promoció Econòmica

Preu de la tramitació

Gratuït

Procediment per iniciar el tràmit

Per Internet

Presentar la sol·licitud de l'ajut (document Word que es pot descarregar en aquesta pàgina) adjuntant-la a una instància genèrica juntament amb la resta de documentació necessària. Aquesta sol·licitud consta d’una declaració jurada on el sol·licitant haurà de manifestar que compleix amb els requisits del punt 4 de les bases d'aquesta convocatòria. A més haurà de declarar el nombre de treballadors que estan en nòmina, en cas que en tingui, i també haurà d’informar del percentatge de pèrdues econòmiques que ha tingut durant el mes de març de 2020, en comparació amb el mateix mes de l'any anterior.

Cal acompanyar la sol·licitud de la següent documentació preceptiva:

  1. Còpia del document d’identificació fiscal de la persona física o jurídica titular de l’activitat econòmica (NIF/CIF/NIE).
  2. Còpia del document d’identificació fiscal del representant legal de la persona jurídica titular de l'activitat econòmica (si s'escau).
  3. Còpia de la declaració d’alta en l’Impost sobre Activitats Econòmiques, o declaració censal, relativa a l’activitat empresarial que es desenvolupa.
Iniciar el tràmit

Documentació necessària

Documentació complementària

Darrera actualització d’aquest contingut: 13/05/2020 a les 10:24h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona