CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Ajuntament > Tràmits i gestions > Tràmits > Ajuts extraordinaris per la implantació d’una campanya econòmica als establiments no de restauració i oci afectats per la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19

Ajuts extraordinaris per la implantació d’una campanya econòmica als establiments no de restauració i oci afectats per la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19

Descripció

L’objecte de la convocatòria és atorgar ajuts extraordinaris als establiments comercials ubicats al terme municipal de Torrelles de Llobregat, que han hagut de cessar la seva activitat degut als efectes del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, i que es vulguin adherir a una companya econòmica per aportar liquidat a la seva activitat econòmica. Queden exclosos els establiments que ja van quedar afectats per la Resolució SLT/737/2020, de 13 de març, per la qual s'adopten mesures complementàries per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2. La campanya, que haurà de promoure cada establiment, es basa en la venda de talonaris de vals virtuals.

Termini sol·licitud

Fins el 5 de maig de 2020

Temps de resolució

El termini per a l’atorgament dels ajuts serà, com a màxim, de 7 dies a comptar des de la data de tancament del període de presentació de sol·licituds.

Qui el pot demanar

Els beneficiaris poden ser persones físiques o jurídiques amb activitat mercantil que siguin titulars d’un establiment afectat pel Reial Decret 463/2020 (a excepció dels establiments de restauració, parcs temàtics i qualsevol altre centre que realitzi activitats d'oci o de lleure) que compleixi els següents requisits:

  1. Que estigui ubicat al terme municipal de Torrelles de Llobregat.
  2. Establiments legalment constituïts i registrats en el registre corresponent.
  3. L'activitat que es desenvolupi estigui emparada per llicència o, si escau, comunicació, si són preceptives.

Preu de la tramitació

Gratuït

Procediment per iniciar el tràmit

Per Internet

Presentar la sol·licitud de l'ajut (document Word que es pot descarregar en aquesta pàgina) adjuntant-la a una instància genèrica juntament amb la resta de documentació necessària. Aquesta sol·licitud consta d’una declaració jurada on el sol·licitant haurà de manifestar que compleix amb els requisits del punt 6 de les bases d'aquesta convocatòria.

Cal acompanyar la sol·licitud de la següent documentació preceptiva:

  1. Còpia del document d’identificació fiscal de la persona física o jurídica titular de l’establiment (NIF/CIF/NIE).
  2. Còpia del document d’identificació fiscal del representant legal de la persona jurídica titular de l'establiment (si s'escau).
  3. Còpia de la declaració d’alta en l’Impost sobre Activitats Econòmiques, o declaració censal, relativa a l’activitat empresarial que es desenvolupa a l’establiment.

Documentació necessària

Documentació complementària

Darrera actualització d’aquest contingut: 13/05/2020 a les 10:24h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona