CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Ajuntament > Tràmits i gestions > Tràmits > Preinscripció a l’Escola bressol Municipal El Serralet

Preinscripció a l’Escola bressol Municipal El Serralet

Descripció

La preinscripció és el tràmit que cal fer per poder accedir per primera vegada a l’escola bressol municipal El Serralet. Un cop admesos, els sol·licitants han de formalitzar la matrícula en les dates establertes al calendari

 

Juntament amb la sol·licitud de preinscripció cal presentar la documentació en el termini establert.

A cada sol·licitud se li assigna de manera aleatòria un número que ha de servir per ordenar-les en cas d'empat.

Quan el nombre de sol·licituds d'admissió és superior a l'oferta de places s'apliquen, per ordre: el criteri de prioritat específic, els criteris generals i els criteris complementaris.

Aquests criteris, i el barem de punts que tenen associat, permeten puntuar objectivament totes les sol·licituds d'admissió i ordenar-les. En les situacions d'empat que es produeixin després d'aplicar aquests criteris, l'ordenació de les sol·licituds afectades es fa per sorteig públic.

Qui el pot demanar

Aquelles famílies que vulguin escolaritzar a infants, ja nascuts en el període de preinscripció, en el 1r cicle d’educació infantil. 

Escola Bressol Municipal El Serralet ( Entrada superior- aparcament)

Preu de la tramitació

Gratuïta

Procediment per iniciar el tràmit

Per Internet

Preinscripció i matriculació als centres públics per a l'educació preescolar, de 0 a 3 anys.

Iniciar el tràmit

Documentació necessària

  • A) Documentació identificativa (s'ha de presentar en tots els casos) o Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l'alumne/a està en situació d'acolliment, la resolució d'acolliment del Departament de Benestar Social i Família. o Original i fotocòpia del DNI de la persona sol•licitant (pare, mare o tutor/a o guardador/a de fet) o de la targeta de residència on consta el NIE si es tracta de persones estrangeres. o Original i fotocòpia del DNI de l'alumne o alumna, si en té. o Original i fotocòpia de la TSI (targeta sanitària individual). Si no se'n disposa el Departament d'Ensenyament consultarà el codi CIP de la targeta sanitària individual al CatSalut. De forma extraordinària, les dades d'identificació o de filiació dels alumnes estrangers es poden acreditar amb el document d'identitat, el passaport o el llibre de família del país d'origen. B) Documentació acreditativa del criteri o els criteris de prioritat (s'ha de presentar només per al criteri o els criteris de prioritat al•legats a la sol•licitud de preinscripció)
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/06/2020 a les 08:40h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona