CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Ajuntament > Tràmits i gestions > Tràmits > Sol·licitud prestació d’ajuts extraordinari per als establiments de restauració, bars i centres de bellesa de Torrelles de Llobregat afectats per la crisi sanitària ocasionada pel Covid-19

Sol·licitud prestació d’ajuts extraordinari per als establiments de restauració, bars i centres de bellesa de Torrelles de Llobregat afectats per la crisi sanitària ocasionada pel Covid-19

Descripció

L’objecte de la convocatòria és atorgar ajuts extraordinaris als establiments comercials i empresarials, ubicats al terme municipal de Torrelles de Llobregat, que han hagut de cessar la seva activitat degut als efectes de la Resolució SLT2480/2020 de 8 d’octubre del 2020, per la qual es prorroguen les mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Termini sol·licitud

El termini de presentació de les sol·licituds serà fins el 5 de desembre de 2020, i s’hauran de presentar telemàticament a través d’aquesta pàgina web.

Temps de resolució

El termini per a l’atorgament dels ajuts serà, com a màxim, de 7 dies a comptar des de la data de tancament del període de presentació de sol·licituds.

Qui el pot demanar

Els beneficiaris poden ser persones físiques o jurídiques amb activitat mercantil que siguin titulars d’una activitat de serveis que compleixi els següents requisits:

 

a)           Que estigui ubicat al terme municipal de Torrelles de Llobregat.

b)           Establiments legalment constituïts i registrats en el registre corresponent.

c)           L'activitat que es desenvolupi estigui emparada per llicència o, si escau, comunicació, si són preceptives.

 

En cas que una mateixa persona empresària sigui titular d'activitats empresarials ubicades en més d'un establiment, podrà sol·licitar ajut per a cadascun d'ells.

Qui n'és el responsable

Regidoria de Promoció econòmica

Preu de la tramitació

Gratuït

Procediment per iniciar el tràmit

Per Internet

La sol·licituds s’han de presentar telemàticament (document Word que es pot descarregar en aquesta pàgina) juntament amb la resta de documentació necessària (que s’especifica a continuació), adjuntant-la a la instància.

Aquesta sol·licitud consta d’una declaració jurada on el sol·licitant haurà de manifestar que compleix amb els requisits del punt  4 de les Bases reguladores.

També haurà d’informar del percentatge de pèrdues econòmiques que ha tingut durant el mes de d’octubre de 2020, en comparació amb el mateix mes de l'any anterior.

Iniciar el tràmit

Documentació necessària

  • Còpia del document d’identificació fiscal de la persona física o jurídica titular de l’establiment (NIF/CIF/NIE)
  • Còpia de la declaració d’alta en l’Impost sobre Activitats Econòmiques, o declaració censal, relativa a l’activitat empresarial que es desenvolupa a l’establiment

Documentació complementària

Darrera actualització d’aquest contingut: 03/05/2021 a les 09:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona