Es modifica l’horari del CAP durant el mes d’agost

Divendres, 15 de juliol de 2022 a les 01:00

De l’1 al 31 d’agost, el Centre d’Atenció Primària de Torrelles oferirà servei només al matí i tancarà dilluns a la tarda

Des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ens han informat que durant el mes d’agost, el consultori mèdic de Torrelles variarà el seu horari d’obertura. De l’1 al 31 d’agost, el CAP atendrà les visites i resoldrà les gestions, de dilluns a divendres, de 8 a 15 hores. El dia 1 de setembre, el CAP tornarà a obrir en el seu horari habitual.

No obstant això, els veïns i les veïnes que necessitin assistència mèdica o suport sanitari fora d’aquest horari, poden adreçar-se als centres mèdics de referència, que són el CAP Vila Vella, situat a la carretera de Sant Boi s/n, a Sant Vicenç dels Horts i el CAP El Serral, situat a la carretera de Sant Boi 59-61, també a Sant Vicenç dels Horts. El CAP Vila Vella atendrà la ciutadania de dilluns a divendres de 15 a 20 hores, mentre que el CAP El Serral oferirà una atenció continuada de dilluns a divendres a partir de les 20 hores, els dissabtes i els dies festius. El servei de pediatria serà assumit durant el mes d’agost pel CAP El Serral de Sant Vicenç dels Horts de 8 a 20 hores.

Recordem que per a més informació podeu trucar al telèfon 935 670 999, al telèfon de Sanitat Respon 902 11 444 o, en cas d’emergències, al 061.

Des de l’Ajuntament es continuen reclamant millores al Departament de Salut en l’àmbit de l’atenció sanitària, atès que continua havent-hi un dèficit de professionals sanitaris al municipi. 

Darrera actualització: 22.07.2022 | 08:34

Imatges