CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Torrelles > Entitats i associacions > Les entitats a Torrelles

Les entitats a Torrelles

UNA ÀMPLIA XARXA ASSOCIATVA

Els principals agents socio-culturals de Torrelles són el fort teixit associatiu i l’Ajuntament, que gestionen gran part de l’activitat cultural del poble. La seva intensa dinàmica participativa, i l’impuls de persones vinculades sovint a l'entorn associactiu, dibuixen un panorama que s’ha qualificat de modèlic des del punt de vista de la col·laboració entre les institucions i la societat civil.

El teixit associatiu de Torrelles, format per mig centenar d'entitats, promou i desenvolupa actuacions vinculades a la cultura, l'oci, l'esport, la formació i el coneixement, amb una presència significativa d’activitats relacionades amb la cultura popular i tradicional. Les activitats de les entitats i associacions locals es distribueixen al llarg de l’any, tot i que cal ressaltar algunes dates del calendari en què el gruix associatiu del municipi s'uneix sota un sol objectiu: fer festa i fer poble. És el cas de la Festa de la Cirera o les Festes Majors de Sant Martí i de Sant Pau.

LA COORDINADORA CULTURAL

Aquest òrgan és el paraigües de tot el teixit associatiu, un espai de discussió i generador d'idees que està coordinat per la regidoria de Cultura, Entitats i Esport de l'Ajuntament. Es reuneix periòdicament per posar en comú nous projectes, programar festes i promoure la col·laboració.

Darrera actualització d’aquest contingut: 08/08/2014 a les 13:35h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona