CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Èxit de participació en la 38a Festa de la Cirera

Èxit de participació en la 38a Festa de la Cirera

06/06/2018

Els pagesos i els comerciants torrellencs van exhaurir totes les cireres que tenien, arribant a vendre 3.000 quilos de la fruita més emblemàtica del municipi

El passat cap de setmana, Torrelles de Llobregat va celebrar la 38 edició de la seva popular Festa de la Cirera amb una gran participació ciutadana i resultats molt positius pel que fa a la venda de cireres i productes locals. Al Mercat de la Cirera, els pagesos i els comerciants torrellencs van vendre 3.000 quilos de cireres, gairebé el doble del que s’havia previst inicialment, arribant a exhaurir totes les cireres que hi havia per vendre. Així mateix, la Fira d’artesania i productes locals i la Mostra d’arts i oficis van tenir molt d’èxit. De la mateixa manera, els jocs de fusta gegants inspirats en les cireres van fer passar una bona estona a petits i grans.

També el nombre de persones visitants va ser alt. Al llarg dels dos dies de celebració, prop de 5.000 persones van omplir els carrers del centre del poble i van gaudir de les paradetes, les activitats, els actes i, sobretot, del producte estrella del municipi: la cirera. L’11a Ruta Gastronòmica va fer que els bars i els restaurants locals aconseguissin un ple absolut i fossin moltes les persones que es van apropar a degustar les noves propostes gastronòmiques torrellenques.

Pel que fa a l'Exposició de la Cirera, aquesta va comptar amb quasi 1.500 visitants, que van poder contemplar les artístiques paneres de cireres i van votar per les seves preferides. Dins de la categoria La Cirera d’Argent, la panera guanyadora va ser la de l’Associació de Dones Pla de les Bruixes (número 4) amb 254 vots. El segon lloc se’l va emportar la de l’Associació de la Gent Gran (número 3) amb 200 vots. Per últim, la creació de Jordi Deu Farreras (número 5) es va endur el tercer premi amb 134 vots. Respecte a la categoria La Cirera d’Or, el primer premi va ser per Santiago Garcia (número 4) amb 530 vots. El segon lloc va ser per Oriol Font (número 11) amb 197 vots i, finalment, el tercer premi va ser per Jordi Deu Farreras (número 2) amb 118 vots.

La pluja de diumenge al matí va aigualir una mica la festa, però gràcies a la carpa instal·lada a la zona de Barraques es va poder continuar amb la celebració i no es van haver de cancel·lar gaires activitats programades, únicament es va haver de suspendre el circuit multiesport per parelles de la Unió Esportiva Torrelles. Alguns dels actes estrella de la 38a Festa de la Cirera es van fer a la zona de Barraques: els concerts de dissabte nit amb Star3 i La Banda del Coche Rojo, l’espectacle d’improvisació Impro Show CAT i la gran paella popular.

Arxivat a: General
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/10/2018 a les 11:36h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona