CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Nova campanya per censar gratuïtament els animals de companyia

Nova campanya per censar gratuïtament els animals de companyia

28/01/2019

Durant els mesos de febrer i març, els veïns i les veïnes podran censar les seves mascotes de manera gratuïta al Registre Municipal

A partir del pròxim divendres 1 de febrer i fins al 31 de març, els torrellencs i les torrellenques tenen l’oportunitat de registrar gratuïtament els seus animals de companyia al Registre Municipal. L’Ajuntament de Torrelles de Llobregat impulsa així una nova campanya per fomentar la tinença responsable al municipi.

El consistori torrellenc recorda també que censar als animals de companyia al Registre Municipal és obligatori, ja que permet identificar i portar un millor control de les mascotes del municipi, i afegeix que no complir la normativa pot comportar greus sancions, com multes de 100 euros.

De la mateixa manera, es recorda que els animals de companyia han de portar obligatòriament un microxip i que les persones propietàries han d’informar a l’Ajuntament sobre qualsevol situació que faci variar les dades registrades de l’animal, com el canvi de domicili o la pèrdua o la mort de la mascota.

Arxivat a: General
Animals de companyia
Campanya de tinença d'animals de companyia 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/12/2019 a les 09:24h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona