CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > En marxa la segona acció del Projecte Estelladors

En marxa la segona acció del Projecte Estelladors

16/05/2019

El dissabte, els Estelladors de l'Ateneu Torrellenc convoquen a la ciutadania per netejar i recuperar els camins adjacents a la Font de Can Coll

El pròxim dissabte 18 de maig, a les 9 hores, arrencarà la segona activitat del Projecte Estelladors dels Estelladors de l’Ateneu Torrellenc. Aquest cop, l’entitat comptarà amb el suport de l’Escola Bressol El Serralet, que se sumarà a la iniciativa i ajudarà a recuperar els espais adjacents a la Font de Can Coll.

La primera activitat del Projecte Estelladors, que va consistir en obrir un antic camí de vinya al voltant de la creu de Sant Pau, va ser tot un èxit. El dissabte, els estelladors volen tornar a repetir la reeixida experiència i animen als torrellencs i a les torrellenques a participar en la segona acció del projecte de recuperació de camins.

Aquest cop, els estelladors també portaran les eines i el material necessari per a realitzar la intervenció. Així mateix, convidaran a les persones participants a esmorzar. L’activitat començarà a les 9 hores, al pàrquing de l’Escola Bressol El Serralet.

Arxivat a: General
Projecte Estelladors
Darrera actualització d’aquest contingut: 13/11/2019 a les 11:19h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona