Ja es pot consultar el nou butlletí municipal

Divendres, 16 d'abril de 2021 a les 00:00
La revista inclou un apartat dedicat al Pla Municipal d’Emergències de Torrelles, una eina que es considera clau per a la protecció del municipi

L’Ajuntament de Torrelles acaba de publicar un nou número de la revista d’informació municipal corresponent als mesos de març i abril de 2021. La publicació conté una doble pàgina destinada al Pla Municipal d’Emergències de Torrelles, amb la voluntat de donar a conèixer a la ciutadania el treball preventiu i de control que realitzen ADF, Protecció Civil i Ajuntament per evitar i/o respondre ràpidament davant de qualsevol emergència.

Altres temes que trobareu a la revista són l’aprovació del Pla Local de Seguretat, els recursos que destina l’Ajuntament a pal·liar els efectes de l’incivisme o una explicació sobre els antecedents i la situació actual del sector de Can Coll. Les eines de participació que es posen a l’abast de la ciutadania i la decisió del jovent d’habilitar un nou espai esportiu són altres dels articles que podreu consultar a la revista. Inclou també una valoració de la commemoració del Dia de les Dones així com diferents projectes que s’han dut a terme des de l’àrea de Cooperació i Solidaritat.

Es pot consultar el nou butlletí municipal al document adjunt o aquí.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28