14a pujada a la Creu de Can Cartró

Diumenge, 23 d'octubre de 2022 de 09.00 h a 12.00 h

La tradicional pujada a la Creu i Pi de Can Cartró que tindrà lloc el diumenge 23 d’octubre, i que des del 2006 se celebra per commemorar l’aixecament, l’any 1956, de la Creu de Can Cartró per part de la secció santboiana de la Unió Excursionista de Catalunya (UEC).

 

 

Enguany la pujada o aplec, torna a comptar amb l’organització d’Òmnium Sant Boi de Llobregat, la col·laboració del Centre Excursionista Torrellenc (CET), l’Associació Excursionista Amics de la Muntanya de Santa Coloma de Cervelló i la participació dels pobles veïns. Així, juntament amb Torrelles de Llobregat, els ajuntaments de Santa Coloma de Cervelló, Sant Climent de Llobregat i Sant Boi de Llobregat, s’agermanaran un any més al voltant de la Creu i Pi de Can Cartró. També ens hi acompanyarà la música dels Grallers de Torrelles.

Enguany es tindrà present en Josep Marzo, que ens va deixar aquest estiu. En Josep va ser una de les persones que va ajudar a aixecar la Creu el 1956 i que cada any ens havia acompanyat a la pujada.

Com en les altres edicions, des de cada poble, a les nou del matí, sortirem les persones participants i ens trobarem a dalt, a la creu. Els organitzadors aconsellen dur calçat adient, aigua i esmorzar.

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Plaça de l'Ajuntament

Darrera actualització: 07.10.2022 | 13:03