Ruta de les 10 ermites 2015

Dissabte, 10 d'octubre de 2015 a les 07.00 h

La iniciativa d'organitzar la Ruta de les X Ermites sorgeix dels germans Teixidó després d’explorar els racons més inhòspits del Baix Llobregat. La marxa per la comarca mediterrània uneix les ermites més conegudes de la zona podent recórrer la gran diversitat de l’entorn.

Com a novetat d'aquesta nova edició és que hi una prova per a tots els públics. Seguint amb l’experiència de les edicions anteriors seguiran formant part de la Ruta de les X Ermites les distàncies de 25km i de 50km. Amb l’afany de compartir l’esport amb la familia i amics em volgut incorporar una nova modalitat: La Cursa Familiar. Aquesta nova modalitat permetrà córrer acompanyat o en familia, amb amics o nens, tot això amb una única finalitat; divertir-se i arribar a meta.

Organitza: Centre Excursionista Torrellenc (entre d'altres)

Darrera actualització: 14.12.2021 | 17:17