Cesalpina millora amb tu - Inici del procés participatiu

Dissabte, 21 de novembre de 2015 de 11.00 h a 13.30 h

El veïnat de Cesalpina té algunes necessitats que l'Ajuntament vol resoldre amb dos projectes il·lusionants. El primer servirà per facilitar la mobilitat a peu i superar els pendents. El segon serà la creació d'un nou parc que doni múltiples serveis. Dos projectes que l'Ajuntament vol tirar endavant comptant amb l'opinió dels veïns i veïnes.

Aquest primer taller dóna inici al procés participatiu “Cesalpina millora amb tu”. Us explicarem els dos projectes i debatrem sobre un d’ells: el que preveu un nou itinerari per connectar, a peu, diversos carrers entre si. Consulteu el programa de l'acte.

Tot plegat amenitzat amb una xocolatada, inflables i animació infantil. Per a les famílies amb nens, sapigueu que mentre duri el taller uns monitors guardaran i entretindran els vostres fills.

Veniu i participeu!

Organitza: Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Darrera actualització: 14.12.2021 | 17:17