CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Agenda > Cavalcada de reis 2016

Cavalcada de reis 2016

Dia i hora: dimarts 05/01/2016 a les 18:30

Lloc: Plaça de l'Ajuntament

Organitza: Ajuntament de Torrelles de Llobregat, Comissió de la Cavalcada de Reis i Centre d'Esplai Arc de Sant Martí

El dia 5 de gener, a dos quarts de set de la tarda, a la plaça de l’Ajuntament començarà la màgia de la nit de Reis. El grup «dels blancs» del Centre d’Esplai Arc de Sant Martí hi representarà el conte El fanalet de Torrelles i vendran xocolata desfeta i pastissos.

Mentrestant, els Reis Mags seguiran el seu recorregut per l’avinguda Dolça de Provença, l’avinguda de Pau Casals, la pujada de Can Roig, la plaça de l’Església, els carrers Raval Padró, Rafael Casanova, Major i Joan XXIII, la plaça de Catalunya, els carrers de Martí Mas, Joan Maragall i Major i la plaça de l’Ajuntament. Un cop allà, s’asseuran als trons per rebre les cartes dels infants.

La cavalcada l’organitza una comissió de voluntaris/àries, a més dels i les alumnes de 6è de primària i les seves famílies, que hi participen fent de patges i ajudant a construir les carrosses, i el Centre d’Esplai Arc de Sant Martí.

A més, si voleu una visita de S. M. els Reis Mags el grup dels Blancs del Centre d'Esplai Arc de Sant Martí ajuda a que sigui possible. El 28 de desembre, de 17 a 19h, i el 2 de gener, d'11 a 13h al Centre d'Esplai (Raval Padró, 9) us podreu informar sobre com es pot fer possible. Tanmateix, si no hi podeu anar podeu trucar als següents telèfons (683 232 568 - 670 365 584) o enviar un correu electrònic ((Necessites javascript per veure aquest correu-e)).

Arxivat a: Altres
Cartell cavalcada de reis 2016
Cartell cavalcada de reis 2016
Cartell visita dels reis mags - Esplai Arc de Sant Martí 2016
Cartell visita dels reis mags - Esplai Arc de Sant Martí 2016
Recorregut de la cavalcada de reis 2016
Recorregut de la cavalcada de reis 2016
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/11/2020 a les 14:29h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona