CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Agenda > Presentació del llibre: Les serps impossibles, de Jesús Avilés i Feliu Torrents

Presentació del llibre: Les serps impossibles, de Jesús Avilés i Feliu Torrents

Dia i hora: dissabte 13/04/2019 a les 12:00

Lloc: Jardí, Biblioteca M. Pompeu Fabra

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

Els torrellencs Jesús Avilés i Feliu Torrents presenten el seu llibre 'Les serps impossibles. Història d'una verinosa seducció'.

Les Serps Impossibles van néixer de la vivència d’un pagès, el qual ens va jurar i perjurar que una vegada s’havia topat, cara a cara, amb una serp molt gran, amb cap com de gos i amb cabellera com de lleó. El llibre que teniu davant és, doncs, el fruit d’entrellaçar el testimoniatge directe de persones que, algun cop, s’han creuat amb serps estranyes (gegants, peludes, que mamen llet...) l’existència de les quals és negada pels científi cs amb històries idèntiques narrades per gent d’altres èpoques, llocs i cultures i recollides en un tou de llibres. El “teixit” resultant mostra que algun ésser estrany serpenteja, des de fa temps, entre nosaltres i n’és l’origen i s’aixopluga en mites, llegendes, supersticions, cançons, menges, bèsties de foc del ric patrimoni cultural català i mundial.

 

Feliu Torrents (Barcelona, 1956) va cursar Filologia Catalana (UB). Fou corrector, articulista i cap de redacció de la revista sindical Tintero de Bca. Jover-Credit Lyonnais i cap de l’àrea de comunicació de CCOO a Caja Madrid-Catalunya. És membre de l’Associació Tres Tombs de Torrelles de Llobregat, i corrector i articulista de la revista de l’entitat. Ha fet cursos de Narrativa, Escriptura Creativa i Estilística a l’Ateneu Barcelonès que s’han materialitzat en la publicació de relats curts a la revista digital de difusió cultural Núvol. Actualment és membre fundador i partícip de l’associació d’escriptors Verum Fictio i coautor del seu primer llibre de contes, “Xocolata Espessa”.

 

Jesús Avilés (Barcelona, 1957) va cursar Cou, és bibliòfi i empedreït de llibres antics, rars, curiosos, etnològics, històrics, etc., etc. És, de fa temps, estudiós i difusor de cultura popular com a president de l’Associació dels Tres Tombs de Torrelles de Llobregat,
articulista de la revista homònima i promotor de dues bèsties de foc de la mateixa associació. I, temps enrere, impulsor de l’Associació d’Estudis Torrellencs. A més a més, és cofundador i membre de la colla trabucaire Carrasquets de Torrelles.
I, enllaçat amb el vell lluitador austriacista, col·laborador i partícip de Recreacions històriques a la Vila de Gràcia de Barcelona i, en concret, de la Revolta de les Quintes.

Arxivat a: Altres
Portada del llibre 'Les serps impossibles'
Portada del llibre 'Les serps impossibles'
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/11/2021 a les 14:59h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona