Club de lectura 'Intrèpids lectors': Artemius Creep 2. Missió al pantà, de Luca Blengino i Ivan Bigarella

Dilluns, 13 de gener de 2020 a les 18.00 h

Inés Sentañes dinamitza aquest club de lectura destinat a infants d’entre 6 a 12 anys. El club té lloc els segons dilluns de cada mes a partir de les 18.00h.

Les places són limitades i cal reserva prèvia. Si us voleu apuntar ho podeu fer a través d’aquest formulari o bé, directament a la biblioteca ja sigui trucant al 93 689 18 36 o presencialment.

 

Sinopsis

L'Artemius crida a la Priscilla i en Bablú per la seva primera missió com aprenents de caçamonstres. La cruel Antonietta LaBelle vol convertir Pantà Quitranós en un resort termal, però la zona és habitada pels putridons. Per eliminar-los i començar les obres, l'Antonietta contracta al caçamonstres Taddeus Larvat. Aconseguiran detenir els dos amics els plans de la malvada parella?

 

Luca Blengino (Cuneo, Italia, 1978). Va començar com a alumne a l'Escola Holden per a escriptors a Turín, i des de llavors, treballa en l'edició de la pàgina web de l'escola com a tutor en línia. Alhora, escriu novel·les, contes, treballs publicitaris i guions de cinema. També és guionista especialitzat en còmic i traductor, i ha colaborat en el món del teatre.

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

Darrera actualització: 14.12.2021 | 17:19