Club de lectura 'Petits devorallibres': En Bogo. El guillot que ho volia tot, de Susanna Isern i Sonja Wimmer

Dijous, 16 de gener de 2020 a les 18.00 h

Club de lectura en veu alta per a infants d’entre 6 a 8 anys, que té l’objectiu d’agilitzar les capacitats de lectura i comprensió dels textos. A través de les lectures en lletra de pal i lletra lligada, Inés Sentañes, orientarà als més petits a adquirir bons hàbits lectors.

Els tercers dijous de cada mes a les 18h.

Activitat per a la qual es requereix apuntar-se. Ho podeu fer a través d’aquest formulari.

 

En Bogo, el guillot que ho volia tot 

En Bogo el guillot vivia entre les branques d'un gran arbre. Un dia va decidir que inventaria cosas meravelloses per tenir tot el que volgués.

Una divertida història per ensenyar-nos que les qualitats que cadascú de nosaltres tenim són úniques i ens fan especials.
Amb aquest libre abordem temes com la diversitat i els complexos.

Galardonat amb el Junior Library Guild.

 

 

Susanna Isern

Va créixer envoltada de les muntanyes del Pirineu.
De petita, el que més li agradava era córrer d'una banda a una altra mentre descobria insectes increïbles i ajudava els animalons malalts o en perill. Fon en aquesta època en qè alguns d'aquells animals van começar a explicar-li contes a cau d'orella, que escrivia ràpidament en una llibreta que duia sempre al damunt.
Ara, les històries li sorgeixen de la forma més inesperada: algunes piquen a la porta de casa seva, d'altres les troba amagades sota el llit o nedant al cafè amb llet, tot i que la gran majoria apareixen en forma de papallones que enxampa al vol.
És autora de nombrosos llibres infantils. La majoria de les seves obres es omercialitzen en l'àmbit internacional i poden trobar-se en més d'una dotzena d'idiomes. Ha estat premiada amb la medalla de plata dels Moonbeam Children's Book Awards del 2013, als Estats Units.

 

Sonja Wimmer

A la Sonja li encanta pintar i explicar històries. Després d'estudiar i treballar com a dissenyador a la seva ciutat natal, Munic, i a Brussel·les, va decidir fer la maleta i traslladar-se a Barcelona, per estudiar il·lustració a la Llotja, Escola Superior de Disseny i Art. Des d'aleshores viu entre pinzells i contes, i treballa d'il·lustradora per a editorials de tot el món. En els últims anys, ha tingut diversos llibres premiats als Estats Units. Les pors del capità Cacúrcies és el seu primer llibre amb NubeOcho Ediciones. Amb En Bogo, el guillot que ho voila tot va obtenir la distinció de la Junior Library Guild Selection.

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

Darrera actualització: 14.12.2021 | 17:19