3r Tascó Rock

Del 13 a les 19.30 h al 14 de maig de 2023 a les 02.00 h

Torna el festival de rock de Torrelles de Llobregat amb Zarza, Bredda, John Dealer and The Coconuts, Las Furias i Tornaviss.

Les entrades es poden adquirir a https://entradium.com/events/tascorock-2023

 

John Dealer and The Coconuts

Quartet de high-energy rock’n’roll de Legazpi (País Basc). Serà un concert especial tant per a ells com per a nosaltres, ja que serà el seu primer a Catalunya. Ells són una banda jove amb extensa trajectòria: han telonejat a grans grups com Supersuckers o Casanovas i publicat tres discs en anglès i en euskera que podeu gaudir a l'Spotify a l’espera de gaudir-los de valent en rigorós directe a Torrelles.

 

Bredda

Banda emergent de l’Urgell que fusiona rap, reagge i rock amb lletres majoritàriament en català. Es defineixen com a "grup que vol mostrar un vessant reivindicatiu sense deixar de banda un missatge d'esperança". La seva música, contestatària, és plena d’històries del territori i de la seva gent, i molta festa! A gaudir-los i a ballar.

 

Zarza

Bons amics i coneguts per molts de nosaltres, aquest power duo van sobrats de potència musical. Stoner, distorsió per un tub i una veu poderosa, la Marta i l’Ivan ens regalaran una estona inoblidable i ens transportaran, segur, a un món paral.lel. No us ho podeu perdre.

 

Tornaviss

Recentment, han publicat el seu últim disc, passió, sang i poesia, que sou a temps de gaudir dia rere dia i poder corejar-lo el dia del festival fent sacsejar les nostres muntanyes. Us garantim que amb ells el show està assegurat!

 

Las Furias

L'única banda 100% femenina, amb una llarga trajectòria musical, a títol personal i com a banda. Aquest powertrio de garagepunkrock són unes bèsties de l’escenari, provocadores, divertides, canyeres, etc. Han compartit escenari amb bandes com MC5 i Nina Hagen i girat per Espanya i Europa i més enllà, per això és un luxe comptar amb elles per aquesta edició. Segur que ens faran suar de valent! 

Quin cost té:

8,14 € (de franc per a menors de 12 anys)

Catalunya en Miniatura

Can Balasch de Baix, s/n - 08629 Torrelles de Llobregat - Barcelona
Telèfon: 936 890 960
Adreça electrònica: info@catalunyaenminiatura.com
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 18.04.2023 | 16:26