Club de lectura ‘Only Online’

Dimecres, 20 d'abril de 2022 de 19.00 h a 20.00 h

Lectura: La anomalia, d'Hervé Le Tellier

Dinamitzat per Toni Pérez. Aquest club de lectura pretén comentar les novel·les i altres gèneres literaris que estiguin d’actualitat però de forma telemàtica.

Per formar-ne part, cal que us apunteu a aquest club, calen dos requisits: el primer, heu de tenir carnet de biblioteca, molts dels llibres que actualment llegirem es troben a l’eBiblio, que requereix tenir el carnet per poder agafar en préstec els llibres a comentar. La segona cosa és que us heu d’apuntar per rebre les notificacions per accedir a la plataforma Meet el dia de les sessions.

Formulari d’inscripció.

També podeu fer les vostres inscripcions enviant un email a b.torrelles.pf@diba.cat

Per a aquelles persones vulguin fer un tast del què és un club de lectura, poden venir a les Tertúlies literàries i provar abans d’apuntar-se.

 

L'home que va viure dues vegades

Eivissa, 1999. La Maria i els seus fills, l’Àngel i l’Alba, de cinc i set anys, arriben una tarda plàcida de setembre a la platja després de saber que el vol del pare, el Salvador, ha estat cancel·lat i que torna amb el darrer avió de la nit. El que passarà en aquella petita cala ho canviarà tot per sempre. Aquesta és la increïble història del Salvador Martí, el fill que haurà de lluitar contra el destí quan rep una herència enverinada del seu pare; el noi que, avergonyit del món, trobarà ben aviat refugi a les pàgines dels llibres; el poeta que buscarà el seu reflex en les paraules de les dones i els homes que, abans que ell, van saber escriure amb bellesa i veritat el seu comiat. Aquest viatge que viurà el Salvador, a través dels personatges que anirà trobant a cada costat del mirall, és un cant a la vida que desdibuixa les fronteres entre la realitat i la imaginació, entre les obsessions i els somnis, entre el bé i el mal, entre Déu i el Diable. El protagonista veurà com s’esborren els límits entre la vida i la mort, com dues cares de la mateixa moneda.

 

Gerard Quintana (Girona, 1964). Va iniciar la carrera de periodisme a la UAB i la d’interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona. És conegut per ser el cantant de la banda gironina Sopa de Cabra des del 1986 i l’autor de cançons com «Camins» o «El Far del Sud». Amb gairebé vint-i-cinc treballs discogràfics realitzats i més de dues-centes cançons i adaptacions, aquesta és la seva segona incursió en la ficció literària. Actualment exerceix de president a l’Acadèmia Catalana de la Música. Ha col·laborat en diversos mitjans, com ara Catalunya Ràdio, ComRàdio, Catalunya Cultura, RAC1, TV3, Canal 33, AraEl Periódico de Catalunya o Avui (Rock & Clàssic). L’any 2019 va publicar, amb un gran èxit de crítica i públic, la novel·la Entre el cel i la terra .

Quin cost té:

Gratuït

Biblioteca M. Pompeu Fabra

Major, 8 (Edifici de Can Camps) - 08629 Torrelles de Llobregat - Barcelona
Nom de contacte: Toni Pérez (Director)
Telèfon: 936 891 836
Adreça electrònica: b.torrelles.pf@diba.cat
Lloc web: biblioteca.torrelles.cat
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 14.03.2022 | 12:38