Exposició: Àlex Gil. Inventari d'intencions

Dimecres, 13 de juliol de 2022 de 16.30 h a 23.30 h

Exposició pictòrica del torrellenc Àlex Gil. De l'1 al 30 de juliol.

Escampar i distribuir materials i elements sobre una superfície plana i que el resultat apel·li als sentits i les emocions de qui l'observi, aquesta és la clau i això és el que no tothom aconsegueix. Això és el que l'Àlex provoca amb els seus traços fets per una mà que, més que el final d'una extremitat, sembla la perllongació del pinzell que sosté. 
L'art no és només allò que se'ns mostra, també s'hi troba en la mirada de qui contempla. Mirem i en gaudim, sobretot quan l'obra ens hi porta i ens reclama l'atenció com ho fan aquestes pintures triades de l'extensa obra pictòrica de l'Àlex feta al llarg dels anys sense més pretensió que satisfer la seva curiositat i les seves necessitats. 
Diuen que les primeres manifestacions artístiques dels primers éssers humans responien a una funció ritual per a la comunitat que s'aplegava en la mateixa cova. En aquesta exposició, l'Àlex ens mostra aquesta selecció de pintures perpetuant el ritual de la comunicació i la sensibilitat. En aquesta exposició l'Àlex ens mostra el seu art, i ens commou.
 

Quin cost té:

Gratuït

L'Ateneu Torrellenc

Major, 2 - 08629 Torrelles de Llobregat - Barcelona
Nom de contacte: Presidenta: Maria Roig Riera
Telèfon: 936 891 096
Adreça electrònica: ateneutorrellenc@gmail.com
Lloc web: www.ateneutorrellenc.cat
Horari:  
Dilluns, dimecres i divendres, de 16.30 h a 23.30 h.
Dimarts i dijous, de 16.30 h a 22.30 h.
Dissabtes, de 10 h a 14 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 04.07.2022 | 09:41