Exposició: Mirades de futur

Dijous, 8 de setembre de 2022 de 15.30 h a 20.00 h

Mostra fotogràfica que presenta les inquietuds, somnis i reptes de joves en la fase final de tutela. De l'1 al 23 de setembre.

L'exposició 'Mirades de Futur: els somnis i inquietuds del jovent i la seva emancipació' s'emmarca en el Projecte GR16-18 de l'Associació Punt de Referència, on joves en darrera fase de tutela (entre 16 i 18 anys) i voluntariat han treballat a través de la fotografia per mostrar el seu procés d'emancipació. Les imatges i textos reflecteixen les mirades, reflexions, somnis o inquietuds de joves que aviat entraran en l'edat adulta.

Mirades de futur és la mostra que permetrà entendre com el jovent tutelat expressa les seves preocupacions, reptes i somnis de futur amb relació al seu procés d’emancipació. 

El grup de joves és el protagonista i explica, mitjançant el seu relat fotogràfic, què pensa o com afronta temes com: qui soc, l’amor, la calma i la diversió, l’esperança, el pas del temps, les pors, la rutina del dia a dia, els somnis, la superació dels reptes i la xarxa de suport.

Quin cost té:

Gratuït

Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

Major, 8 (Edifici de Can Camps) - 08629 Torrelles de Llobregat - Barcelona
Nom de contacte: Olga Pujol (Directora)
Telèfon: 936 891 836
Adreça electrònica: b.torrelles.pf@diba.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 12.07.2022 | 09:21