Club de lectura en anglès 'LitLove'

Divendres, 28 d'octubre de 2022 de 19.15 h a 20.00 h

Lectura actual: The English Patient, de Michael Ondaatje

Club de lectura de novel·la en anglès. Dinamitzat per la Dolors Corpas. Es realitza a través de la plataforma Zoom. Cal inscripció prèvia

Club de lectura on es comenten, en anglès, novel·les escrites en anglès. Actualment, aquesta activitat és telemàtica a través de la plataforma Zoom els últims divendres de cada mes a les 19.00 h i és una activitat apta per a totes aquelles persones que estiguin interessades a mantenir un bon nivell en la llengua anglosaxona.

Els dinamitzadors són Dolores Corpas de l’escola Enjoy English.

Les places són limitades i cal reserva prèvia. Si us voleu apuntar ho podeu a través d’aquest formulari o bé, directament a la biblioteca ja sigui trucant al 93 689 18 36 o també enviant un email a: b.torrelles.pf@diba.cat.

 

The English Patient

Is closing on the second World War and in an abandoned italian villa Hana, a nurse, tends to her sole remaining patient. Rescued from a burning plane, the anonymous Englishman is damaged beyond recognition and haunted by painful memòries. The only clue Hana has to unlocking his past is the one  thing he clung on to through the fire a copy of the histories by Herodotus, covered with hand-written detailing a tràgic Love affair.

Quin cost té:

Gratuït

Biblioteca M. Pompeu Fabra

Major, 8 (Edifici de Can Camps) - 08629 Torrelles de Llobregat - Barcelona
Nom de contacte: Toni Pérez (Director)
Telèfon: 936 891 836
Adreça electrònica: b.torrelles.pf@diba.cat
Lloc web: biblioteca.torrelles.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 21.09.2022 | 09:28