Club de lectura infantil 'Llibrenautes'

Dijous, 20 d'octubre de 2022 de 18.00 h a 19.00 h

Lectura: El dit màgic, de Roald Dahl

Club de lectura per a infants de 8 a 10 anys. Dinamitzat per l’Inés Sentañes.

Les places són limitades i cal reserva prèvia. Si us voleu apuntar ho podeu fer  a través d’aquest formulari o bé, directament a la biblioteca ja sigui trucant al 93 689 18 36 o presencialment.

Per tal de mantenir actualitzades les llistes d’inscripció, us informem que per a la següent temporada que s’iniciarà a l’octubre, 3 faltes seguides d’assistència a les sessions implicaran una anul·lació automàtica de la reserva de la plaça i aquesta podrà ser ocupada per altra usuari/ària.

 

El dit màgic

Una nena de vuit anys té un do increïble: cada vegada que s’enfada, el seu Dit Màgic llança càstigs sorprenents i transforma les persones en animals. Això és el que els va passar als Gregg, els seus veïns caçadors, a qui va apuntar amb el dit i es van convertir en ànecs!

 

Roald Dahl (Llandaff, Gal·les, 1916 – Oxford, 1990) va ser espia, as de l’aviació de combat, historiador de la xocolata i inventor mèdic. També és l’autor de Charlie i la fàbrica de xocolata, Matilda, El gran amic gegant i un munt d’altres històries brillants. Encara avui dia és considerat un dels millors narradors del món.

Quin cost té:

Gratuït

Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

Major, 8 (Edifici de Can Camps) - 08629 Torrelles de Llobregat - Barcelona
Nom de contacte: Olga Pujol (Directora)
Telèfon: 936 891 836
Adreça electrònica: b.torrelles.pf@diba.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 21.09.2022 | 12:11