Club de lectura en anglès 'LitLove'

Divendres, 30 de desembre de 2022 de 19.00 h a 20.00 h

Lectura actual: Mrs. Dalloway, de Virginia Woolf 

Club de lectura de novel·la en anglès. Dinamitzat per la Dolors Corpas. Es realitza a través de la plataforma Zoom. Cal inscripció prèvia

Club de lectura on es comenten, en anglès, novel·les escrites en anglès. Actualment, aquesta activitat és telemàtica a través de la plataforma Zoom els últims divendres de cada mes a les 19.00 h i és una activitat apta per a totes aquelles persones que estiguin interessades a mantenir un bon nivell en la llengua anglosaxona.

Els dinamitzadors són Dolores Corpas de l’escola Enjoy English.

 

Mrs. Dalloway

Heralded as Virginia Woolf's greatest novel, this is a vivid portrait of a single day in a woman's life. When we meet her, Mrs. Clarissa Dalloway is preoccupied with the last-minute details of party preparation while in her mind she is something much more than a perfect society hostess. As she readies her house, she is flooded with remembrances of faraway times. And, met with the realities of the present, Clarissa reexamines the choices that brought her there, hesitantly looking ahead to the unfamiliar work of growing old.

 

Com inscriure’s als clubs de lectura de la biblioteca?

La biblioteca municipal Pompeu Fabra ofereix diferents tipus de clubs de lectura, tant per a persones adultes com per a infants.

Adults

  • Club de lectura de converses en francès. El nivell dels membres és mitjà i, en conseqüència, s’ha de fer una prova de nivell.
  • Club de lectura de converses en anglès (Love It). El nivell dels membres és alt i, en conseqüència, cal fer una prova de nivell.
  • Club de Lectura "Temps de cireres". En aquest club hi ha llista d’espera (hi ha 23 persones per a 20 places), i, per tant, a l’hora d’apuntar-se els usuaris no tenen la plaça confirmada.
  • Club de lectura de còmics "L'ocell del temps". En aquest cas cal saber què és el que agrada als usuaris per a programar les sessions.

Infants

  • Club dels Llibrenautes (de 3r a 4t).
  • Club dels Intrèpids lectors (de 5è a 6è)

En aquests dos clubs de lectura es realitza una entrevista als pares per a saber en quin nivell estan els seus fills, i també s’explica presencialment als potencials membres del Club què és realment un Club de Lectura. D'aquesta manera, quan els infants vinguin a la biblioteca hagin llegit els llibres i sàpiguen en què consisteix l’activitat.

 

En tots els casos, per a gestionar la inscripció d'un club de lectura la persona interessada ha d'anar presencialment a biblioteca en horari d’obertura al públic (de dilluns a divendres de 16 h a 20.30 h, i els dijous i els dissabtes de 10 h a 13:30 h), i omplir una fitxa amb les seves dades bàsiques.
En aquesta visita a la biblioteca s’informarà els usuaris sobre:

  • El funcionament.
  • Tipus de club que s’adeqüi més a les seves necessitats.
  • Quins són els llibres que es llegiran al llarg de totes les sessions.

A part, també s’entregaran els llibres de la sessió que correspongui.

Quin cost té:

Gratuït

Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

Major, 8 (Edifici de Can Camps) - 08629 Torrelles de Llobregat - Barcelona
Nom de contacte: Olga Pujol (Directora)
Telèfon: 936 891 836
Adreça electrònica: b.torrelles.pf@diba.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 15.11.2022 | 18:11