Club de lectura infantil ‘Intrèpids lectors’

Dimecres, 18 de gener de 2023 de 18.00 h a 19.00 h

Lectura: Olga y la extraña criatura sin nombre, d'Elise Gravel

Club de lectura per a nois i noies d'entre 11 i 12 anys. Dinamitzat per l’Inés Sentañes. Cal inscripció prèvia.

Si tens entre 11 i 12 anys, podeu compartir lectures i comentaris sobre les mateixes al Club de lectura Intrèpids lectors.

 

Olga y la extraña criatura sin nombre

Pronto seré una zoóloga importantísima, ya verás. Todos los periódicos y revistas hablarán de Olga, la increíble niña científica. Sobre todo cuando el mundo conozca a la extraña criatura que acabo de descubrir...

 

Elise Gravel (Montreal, 1977) va començar a dibuixar aviat, tant que ja a la guarderia era famosa per les seves princeses de rínxols daurats. A l'institut les seves amigues li demanaven que dibuixés a les seves agendes, cosa que ella feia encantada i amb molta cura. Per això, perquè li hagués encantat dibuixar a les agendes del món sencer, va estudiar disseny gràfic. I ja no va deixar d'il·lustrar-ho. Ho fa a casa seva, en un estudi ple de peluixos i tasses de te a mig acabar, on els seus gats campen a gust (de vegades s'estiren al teclat del seu ordinador, perquè com tothom sap aquest és el llit favorit d'un gat). L'Elise assegura que les millors idees se li acudeixen, sobtadament, just abans d'adormir-se. I potser és així com se li va aparèixer en Meh, l'estranya criatura que protagonitza aquesta història. Podem imaginar que no pegaria ull en tota la nit: no seria només la curiositat allò que la mantindria en vela. . . És que en Meh ronca moltíssim!

 

 

Com inscriure’s als clubs de lectura de la biblioteca?

La biblioteca municipal Pompeu Fabra ofereix diferents tipus de clubs de lectura, tant per a persones adultes com per a infants.

Adults

  • Club de lectura de converses en francès. El nivell dels membres és mitjà i, en conseqüència, s’ha de fer una prova de nivell.
  • Club de lectura de converses en anglès (Love It). El nivell dels membres és alt i, en conseqüència, cal fer una prova de nivell.
  • Club de Lectura "Temps de cireres". En aquest club hi ha llista d’espera (hi ha 23 persones per a 20 places), i, per tant, a l’hora d’apuntar-se els usuaris no tenen la plaça confirmada.
  • Club de lectura de còmics "L'ocell del temps". En aquest cas cal saber què és el que agrada als usuaris per a programar les sessions.

Infants

  • Club dels Llibrenautes (de 3r a 4t).
  • Club dels Intrèpids lectors (de 5è a 6è)

En aquests dos clubs de lectura es realitza una entrevista als pares per a saber en quin nivell estan els seus fills, i també s’explica presencialment als potencials membres del Club què és realment un Club de Lectura. D'aquesta manera, quan els infants vinguin a la biblioteca hagin llegit els llibres i sàpiguen en què consisteix l’activitat.

 

En tots els casos, per a gestionar la inscripció d'un club de lectura la persona interessada ha d'anar presencialment a biblioteca en horari d’obertura al públic (de dilluns a divendres de 16 h a 20.30 h, i els dijous i els dissabtes de 10 h a 13:30 h), i omplir una fitxa amb les seves dades bàsiques.
En aquesta visita a la biblioteca s’informarà els usuaris sobre:

  • El funcionament.
  • Tipus de club que s’adeqüi més a les seves necessitats.
  • Quins són els llibres que es llegiran al llarg de totes les sessions.

A part, també s’entregaran els llibres de la sessió que correspongui.

Quin cost té:

Gratuït

Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

Major, 8 (Edifici de Can Camps) - 08629 Torrelles de Llobregat - Barcelona
Nom de contacte: Olga Pujol (Directora)
Telèfon: 936 891 836
Adreça electrònica: b.torrelles.pf@diba.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 20.12.2022 | 15:07