Exposició: Glòria Izquierdo. Paisatges íntims

Dimarts, 28 de febrer de 2023 de 16.30 h a 22.30 h

Exposició dels treballs fets en pintura acrílica sobre tela, com també gravats i aquarel·les. Del 3 al 28 de febrer de 2023.

La paleta pictòrica en la qual treballa la Glòria Izquierdo està formada sobretot per tonalitats neutres, blancs, grisos, marrons, blaus morats i negres. El gruix d'aquesta exposició està realitzada en pintura acrílica sobre tela, reforçada amb alguns traços de grafit, carbó i creta. També hi ha gravats i aquarel·les. Tota l'obra té el mateix llenguatge i fil conductor: el diàleg entre dos territoris, el viscut i l'interioritzat.

 

Paisatges íntims

El títol es refereix a la forma d'interpretar els meus paisatges íntims, fruit d'una barreja de reflexió i creació intuïtiva.
Són paisatges abstractes arrelats en la memòria, sempre presents a la meva trajectòria artística.
Un paisatge és un gran contenidor de colors, albes, lluminositats, estacions, territoris, temps, sensacions i, per descomptat, una acumulació de vivències visualitzades a través d'aquests paisatges de vida interior.
A mesura que es va desenvolupant el treball, tota aquesta acumulació d'informació va fluint d'una forma gairebé màgica, molt subtil, a poc a poc sorgeixen les línies horitzontals bàsiques en un paisatge, també les verticals en un afany de trobar l'equilibri entre els colors i les formes.
La paleta pictòrica amb la qual em sento més a gust són les tonalitats neutres, blancs, grisos, marrons, blaus morats i negres.
EI gruix de l'exposició està realitzada en pintura acrílica sobre tela, reforçada amb alguns traços de grafit, carbó i creta. Presento gravats, i aquarel·les, tota l'obra té el mateix llenguatge i fil conductor que és el diàleg entre dos territoris viscuts i interioritzats al llarg del meu recorregut de vida.
Arribar al coneixement de mi mateixa és fruit d'una recerca en soledat, sincera, sense concessions, expressant de forma abstracta tot un món interior del qual no en soc conscient fins que desenvolupo i finalitzo el procés creatiu d'un projecte.

Glòria Izquierdo

Quin cost té:

Gratuït

L'Ateneu Torrellenc

Major, 2 - 08629 Torrelles de Llobregat - Barcelona
Nom de contacte: Presidenta: Maria Roig Riera
Telèfon: 936 891 096
Adreça electrònica: ateneutorrellenc@gmail.com
Lloc web: www.ateneutorrellenc.cat
Horari:  
Dilluns, dimecres i divendres, de 16.30 h a 23.30 h.
Dimarts i dijous, de 16.30 h a 22.30 h.
Dissabtes, de 10 h a 14 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 02.02.2023 | 12:18