Club de lectura infantil ‘Intrèpids lectors’

Dimecres, 12 d'abril de 2023 de 18.00 h a 19.00 h

Lectura: El extraordinario ingenio parlante del Profesor Palermo, de Jordi Sierra i Fabra

Club de lectura per a nois i noies d'entre 11 i 12 anys. Dinamitzat per l’Inés Sentañes. Cal inscripció prèvia.

El extraordinario ingenio parlante del Profesor Palermo

A principios del siglo XX un huérfano asiste a un espectáculo impresionante: un mago ventríloco hace hablar y moverse a un muñeco metálico. Pero el niño sospecha que con la magia no hay suficiente para explicar este espectáculo extraordinario. Y así, entrando en contacto con el Profesor Palermo, el mago, vivirá la mejor aventura que un niño se puede imaginar: ser espectador provilegiado de la historia de un siglo entero. Pero tendrá que pagar un precio muy alto...

 

Jordi Sierra i Fabra nació en Barcelona el año 1947. Su primer libro lo publicó en 1972. Ha escrito más de quinientas obras, muchas de ellas bestsellers, ha ganado casi 50 premios literarios y ha sido traducido a 30 lenguas. En 2006, 2010, 2020 y 2022 ha sido candidato al Nobel Juvenil, el premio Hans Christian Andersen. En 2007 recibió el Premio Nacional de Literatura del Ministerio de Cultura, en 2013 el Premio Iberoamericano por el conjunto de su obra, en 2017 la Medalla de Oro de las Bellas Artes y la Creu de Sant Jordi en 2018. En 2004 creó la Fundación Jordi Sierra i Fabra en Barcelona, España, y la Fundación Taller de Letras Jordi Sierra i Fabra en Medellín, Colombia, como la culminación de toda una carrera y de su compromiso ético y social. Desde entonces cada año otorga el premio que lleva su nombre a un joven escritor menor de dieciocho años.

 

 

Com inscriure’s als clubs de lectura de la biblioteca?

La biblioteca municipal Pompeu Fabra ofereix diferents tipus de clubs de lectura, tant per a persones adultes com per a infants.

Adults

  • Club de lectura de converses en francès. El nivell dels membres és mitjà i, en conseqüència, s’ha de fer una prova de nivell.
  • Club de lectura de converses en anglès (Love It). El nivell dels membres és alt i, en conseqüència, cal fer una prova de nivell.
  • Club de Lectura "Temps de cireres". En aquest club hi ha llista d’espera (hi ha 23 persones per a 20 places), i, per tant, a l’hora d’apuntar-se els usuaris no tenen la plaça confirmada.
  • Club de lectura de còmics "L'ocell del temps". En aquest cas cal saber què és el que agrada als usuaris per a programar les sessions.

Infants

  • Club dels Llibrenautes (de 3r a 4t).
  • Club dels Intrèpids lectors (de 5è a 6è)

En aquests dos clubs de lectura es realitza una entrevista als pares per a saber en quin nivell estan els seus fills, i també s’explica presencialment als potencials membres del Club què és realment un Club de Lectura. D'aquesta manera, quan els infants vinguin a la biblioteca hagin llegit els llibres i sàpiguen en què consisteix l’activitat.

 

En tots els casos, per a gestionar la inscripció d'un club de lectura la persona interessada ha d'anar presencialment a biblioteca en horari d’obertura al públic (de dilluns a divendres de 16 h a 20.30 h, i els dijous i els dissabtes de 10 h a 13:30 h), i omplir una fitxa amb les seves dades bàsiques.
En aquesta visita a la biblioteca s’informarà els usuaris sobre:

  • El funcionament.
  • Tipus de club que s’adeqüi més a les seves necessitats.
  • Quins són els llibres que es llegiran al llarg de totes les sessions.

A part, també s’entregaran els llibres de la sessió que correspongui.

Quin cost té:

Gratuït

Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

Major, 8 (Edifici de Can Camps) - 08629 Torrelles de Llobregat - Barcelona
Nom de contacte: Olga Pujol (Directora)
Telèfon: 936 891 836
Adreça electrònica: b.torrelles.pf@diba.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 04.04.2023 | 19:17