Exposició: Anna Donaire, fotografia

Dimecres, 3 d'abril de 2024 de 16.30 h a 23.30 h

Exposició de l'Anna Donaire, reconeguda fotògrafa amb una mirada sensible que capta l'invisible en allò que contemplem. Del 16 de març al 3 d'abril de 2024.

Formes urbanes i natura

Fotografies urbanes, arquitectura, món vegetal, natura. Formes antagòniques on cadascuna envaeix l'espai de l'altra. La meva visió personal, amb valors estètics i plàstics, per interpretar una altra realitat.
Per què i què fotografiem? Aquesta pregunta me la feia moltes vegades, i al llarg d'aquests anys d'observar les meves imatges, m'he adonat que inconscientment anem a allò que ens commou i revoluciona, ajudant-nos a saber com ets i a trobar la teva pròpia bellesa i harmonia.
La fotografia em permet satisfer en part la fam de vida que tinc.

 

Anna Donaire
Anna Donaire, Barcelona 1963, cursa formació en IEFC, Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya. Amb una trajectòria d'exposicions individuals i col·lectives, en analògic i digital. Espai X Nu, Retrats i també relacionades amb retrat social, Rastres de l'Abandonament i alguna publicació.

 

Les seves fotografies manifesten el rigor compositiu de la imatge, sempre dins d'una marcada intencionalitat Constructiva-Estructural dels elements i de l'espai, deixant al descobert una mirada i un discurs reflexiu i qüestionador de la realitat per a l'observador, apropant els seus resultats visuals a continguts Subjectius-Simbòlics.
Juan De Andrés, artista visual
 

Quin cost té:

Gratuït

L'Ateneu Torrellenc

Major, 2 - 08629 Torrelles de Llobregat - Barcelona
Nom de contacte: Presidenta: Maria Roig Riera
Telèfon: 936 891 096
Adreça electrònica: ateneutorrellenc@gmail.com
Lloc web: www.ateneutorrellenc.cat
Horari:  
Dilluns, dimecres i divendres, de 16.30 h a 23.30 h.
Dimarts i dijous, de 16.30 h a 22.30 h.
Dissabtes, de 10 h a 14 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 14.03.2024 | 09:16