Cavalcada de reis 2023

Divendres, 6 de gener de 2023 de 18.30 h a 21.30 h

Els Reis d’Orient, com cada any, visiten Torrelles de Llobregat.

La Cavalcada recorrerà diversos punts del nostre poble i conclourà a la plaça de l’Ajuntament

La nit més màgica de l’any està a tocar. La canalla del nostre poble té una cita el pròxim 5 de gener per assistir a la tradicional rebuda als Reis Mags de l’Orient amb un recorregut que desfilarà per diversos indrets del municipi.

La Cavalcada iniciarà el seu itinerari al Raval Roig a les 19 hores, per continuar per la pujada de Can Roig i avançar per carrer Major i l’entorn de la plaça de l’Ajuntament. Després, la comitiva es dirigirà cap als carrers Raval Padró, Rafael Casanova, Major, Joan XXIII i a la plaça Catalunya, mentre que el darrer tram de la desfilada es desenvoluparà pels carrers Marí Mas i Joan Maragall i el carrer Major, per acabar a la plaça de l’Ajuntament cap a les 20 hores.

Al llarg del vespre i per amenitzar l’espera dels més menuts, al centre del poble es durà a terme la lectura del conte «El fanalet de Torrelles» a partir de les 18.30 hores i s’instal·larà un espai de venda de pastissos i fanalets.

La rebuda a Ses Majestats és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat, l’Esplai Arc de Sant Martí i la Comissió de la Cavalcada de Reis.

Darrera actualització: 04.01.2023 | 12:00

Imatges