Club de lectura 'Temps de cireres': L’amic, de Sigrid Nunez

Dijous, 28 d'octubre de 2021 a les 19.00 h

El club de lectura on els comentaris de les novel·les seleccionades són el punt de trobada per compartir les impressions i opinions  amb la resta de participants al club, sota la coordinació de Sílvia Llorente.

El club de lectura de novel·la té l’objectiu de donar una panoràmica de la novel·la des d’un punt de vista ampli i de desenvolupar l’esperit crític dels participants. Al club s’hi llegeixen lectures tant d’autors clàssics com moderns de diversos gèneres literaris.

Les places són limitades i cal reserva prèvia. Si us voleu apuntar ho podeu fer a través d’aquest formulari o bé, directament a la biblioteca ja sigui trucant al 93 689 18 36 o enviant un email a b.torrelles.pf@diba.cat.

Per a aquelles persones vulguin fer un tast de què és un club de lectura, poden venir a les Tertúlies literàries i provar abans d’apuntar-se.

 

L'amic

Quan una dona perd inesperadament el seu millor amic i conseller literari, ha d’assumir la responsabilitat de fer-se càrrec del gos que ha deixat i que ningú no vol. La seva batalla amb el dolor per la pèrdua s’agreuja amb el sofriment callat del gos, un gran danès enorme traumatitzat per la inexplicable desaparició del seu amo, i l’amenaça del desnonament: els gossos estan prohibits al seu edifici de pisos de Manhattan.

L’amic, un llibre melangiós i detallista, és una meditació sobre la pèrdua i la solitud i una celebració del poder transfigurador de l’estimació entre persones i gossos.

 

Sigrid Nunez

És l'autora de les novel·les Salvation City, e Last of Her Kind, A Feather on the Breath of God i For Rouenna, entre d'altres, i de l'obra Sempre Susan: A Memoir of Susan Sontag (publicada en castellà com a Siempre Susan. Recuerdos sobre Susan Sontag). Ha rebut diversos premis, entre els quals el National Book Award de cció, el Whiting Award i el premi de Literatura de l'Acadèmia Americana de Roma, i una beca de l'Acadèmia Americana a Berlín. Nunez viu a la ciutat de Nova York.

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

Darrera actualització: 14.12.2021 | 17:39