Ficció digital: club del (vídeo) joc

Dilluns, 18 d'abril de 2022 de 17.45 h a 18.45 h

Recomanat a partir de 6 anys. Activitat per a grups infantils i juvenils, però també està oberta a ser una dinàmica familiar, en la que pares-mares i fills/es puguin gaudir en grup de la dinamització sobre aquestes obres. 

Què no faries per aconseguir la teva fruita preferida? En Chuchel ho té clar: és capaç d’allò més inimaginable per fer-se amb el seu tresor més preuat: una cirera! El protagonista, junt amb els seus amics, ens convida a gaudir d’una aventura apassionant i molt divertida. 

 

Els professionals de quinze biblioteques de la Xarxa sota la direcció de  l’investigador en literatura i ficció digital infantil i juvenil, Lucas Ramada, han treballat amb els videojocs de la sala Zooom creada en el marc de l’exposició “Gameplay” del CCCB per descobrir les diferents formes d’experimentar el món del videojoc.

A partir d’una primera presa de contacte amb la cultura del videojoc, s’han organitzat a les diferents biblioteques una sèrie de dinàmiques i activitats centrades en el mateix acte de jugar en què han participat els usuaris.

Aquestes dinàmiques o Clubs de (vídeo) joc són un exercici de reflexió col·lectiva per crear un nou coneixement compartit entorn de la literatura digital infantil i juvenil on els professionals de les biblioteques esdevenen autèntics mediadors en ficció digital. 

Aquesta activitat es projecta de cara a grups infantils i juvenils, però també està oberta a ser una dinàmica familiar, en la que pares-mares i fills/es puguin gaudir en grup de la dinamització sobre aquestes obres.

Quin cost té:

Gratuït

Biblioteca M. Pompeu Fabra

Major, 8 (Edifici de Can Camps) - 08629 Torrelles de Llobregat - Barcelona
Nom de contacte: Toni Pérez (Director)
Telèfon: 936 891 836
Adreça electrònica: b.torrelles.pf@diba.cat
Lloc web: biblioteca.torrelles.cat
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 07.04.2022 | 14:19