FM Sant Martí: Èxit, el musical de la meva vida, de Roger Pera

Diumenge, 13 de novembre de 2022 de 19.00 h a 20.00 h

Basat en el seu llibre autobiogràfic, és un joc de miralls entre realitat i ficció, on ens parla de l’amor per la vida, de l’amor per la família, de la fragilitat humana i de la importància de tenir sentit de l’humor.

Un espectacle en primera persona on en Roger ens farà un repàs de la seva vida combinant els moments més bons amb els més dolents, on ens explicarà les seves anècdotes més surrealistes amb un humor marca de la casa, i on deixarà constància dels seus aprenentatges de vida.

Riurem i plorarem amb un Roger entregat, directe, sensible i molt sincer, on ens cantarà en directe i acompanyat d’un piano les cançons dels musicals que han marcat la seva vida, on ens sorprendrà amb Màgia de la bona, i on fins i tot farà doblatge en directe amb el públic. Emocions fortes assegurades!

Sinopsi
Veiem en Roger en el seu camerino desmaquillant-se després de la seva última funció al Teatre del Raval. Com és de costum, el seu pare (PARE PERA) el va a buscar per anar cap a casa… però aquell dia no arriba (ja sabem com és el PARE PERA… li passa de tot en el moment menys oportú)… i mentre en Roger espera que arribi, comença explicar la seva vida… un relat ple de sinceritat, diversió, emocions i sorpreses!

 

Text i intèrpret: Roger Pera (Basat en el seu llibre Èxit, on tot comença).
Col·laboració dramatúrgia: Joaquim Bundó.
Direcció: Roger i Joan Pera.
Piano: Juli Rodríguez.

Quin cost té:

Gratuït

L'Ateneu Torrellenc

Major, 2 - 08629 Torrelles de Llobregat - Barcelona
Nom de contacte: Presidenta: Maria Roig Riera
Telèfon: 936 891 096
Adreça electrònica: ateneutorrellenc@gmail.com
Lloc web: www.ateneutorrellenc.cat
Horari:  
Dilluns, dimecres i divendres, de 16.30 h a 23.30 h.
Dimarts i dijous, de 16.30 h a 22.30 h.
Dissabtes, de 10 h a 14 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 10.10.2022 | 11:22