Nits d'Estiu: Joan Vázquez & The Feeling Good Swing Trio

Divendres, 8 de juliol de 2022 de 22.00 h a 23.30 h

Un crooner amb molt de swing! Actor de musicals i cantant, Joan Vázquez presenta a Torrelles l’àlbum “Feeling Good”, un compendi de temes estàndards de jazz amb les seves pròpies reinterpretacions a ritme de swing.

Joan Vázquez es posa en la pell d’un autèntic crooner interpretant amb molt de swing les seves particulars versions d’estàndards de jazz, recuperant la sonoritat més vintage, tot i incorporant-hi algun toc contemporani per afinar el maridatge amb el públic actual, incloent peces orquestrades i d’altres més íntimes. La gira inclou un repertori variat on es barregen temes mítics en el seu anglès original, versions de clàssics en català (Em Posen Molt els Teus Ulls-I Get a Kick Out of You, A celebrar-ho-Making Whopee...) i la reinterpretació de peces més modernes amanides amb essència de jazz, com Can’t take my eyes off you o Creep de Radiohead.

La idea de ser un crooner sensual i, alhora, també una mica provocador, feia temps que li rodava influït pels sons i els ritmes del “Rat Pack” que sonaven a casa seva quan era petit i sempre l’han fascinat. Posteriorment va descobrir que molts dels èxits de Frank Sinatra o Dean Martinsón cançons de musicals convertides en estàndards de jazz: peces de Cole Porter, George Gershwin, Jerome Kern, Richard Rogers... Així, gràcies a escoltar a Sinatra, va apropar-se al món dels musicals, un àmbit on ha treballat en els darrers vint anys com a actor i cantant d’espectacles com Merrily We Roll Along, My Fair Lady, Hair, Rent, Bagdad Cafè, i els recentment aclamats Paquito Forever, Ciutat de Gespa i Ocaña, Reina de Las Ramblas.

Bon feeling amb estàndards de jazz: les formacions clàssiques de jazz sonen d’una manera que transporten al públic a Nova York, a llums de ciutat, a clubs nocturns, a vellut...I aquesta és l’atmosfera que ha aconseguit captar Joan Vázquez en aquest projecte que tant en al disc com en directe, recupera la sonoritat del jazz més “vintage”. “Interpreto les cançons que sempre m’han fet feliç i que tenen l’habilitat instantània d’alegrar-me el dia quan el tinc creuat; perquè el tòpic és cert: amb swing tot es veu millor, i es balla millor” (Joan Vázquez).

 

L'Ateneu Torrellenc disposa de vint taules amb seients per a les primeres 80 persones que facin reserva enviant-los un correu electrònic a ateneutorrellenc@gmail.com indicant un nom i cognom amb telèfon de contacte i la quantitat de persones que feu la reserva (des d'una persona fins a un grup). Les reserves confirmades hauran d'accedir a la terrassa abans de les 21.45 h perquè, en cas de no presentar-se, les taules es posaran a disposició del públic assistent.

L'Ateneu Torrellenc

Major, 2 - 08629 Torrelles de Llobregat - Barcelona
Nom de contacte: Presidenta: Maria Roig Riera
Telèfon: 936 891 096
Adreça electrònica: ateneutorrellenc@gmail.com
Lloc web: www.ateneutorrellenc.cat
Horari:  
Dilluns, dimecres i divendres, de 16.30 h a 23.30 h.
Dimarts i dijous, de 16.30 h a 22.30 h.
Dissabtes, de 10 h a 14 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 04.07.2022 | 09:44