Nits d'Estiu: Quasi òpera

Divendres, 15 de juliol de 2022 de 22.00 h a 23.30 h

Això no és òpera, però quasi. La companyia Illuminati fa un recorregut humorístic per les peces més conegudes del repertori operístic, musical o de cançó napolitana.

Estimat espectador. Entres al teatre, agafes el programa de mà i veus el títol: "Quasi Opera". I et preguntes. De què va això? Què faran aquesta gent? Són cantants d'òpera de debò? O aquest "Quasi" té a veure amb el fet que fan veure que canten òpera i en realitat tot està gravat? Tranquil. Ets al lloc correcte i això que veuràs en pocs minuts és un concert amb repertori operístic i cantants que canten de veritat amb veu operística; ja saps, allò que quan proves d'imitar-ho et surt una veu engolada com si la nou del coll t'hagués baixat a la planta del peu.
Ara, posa't còmode. Relaxa't i obre els ulls. I sobretot, afina les orelles perquè a vegades els concerts d'òpera duen sorpreses inesperades.

 

L'Ateneu Torrellenc disposa de vint taules amb seients per a les primeres 80 persones que facin reserva enviant-los un correu electrònic a ateneutorrellenc@gmail.com indicant un nom i cognom amb telèfon de contacte i la quantitat de persones que feu la reserva (des d'una persona fins a un grup). Les reserves confirmades hauran d'accedir a la terrassa abans de les 21.45 h perquè, en cas de no presentar-se, les taules es posaran a disposició del públic assistent.

 

FITXA ARTÍSTICA:

- Idea original: Companyia "Il·luminati"
- Guió, dramaturgia i direcció: Companyia "I.luminati"
- Intèrprets: Ezequiel Casamada, Miquel Cobos, Dani García i Gregori Ferrer
- Il·luminació: Companyia "Il·luminati" i Jordi Pérez Queiruga (Lightinlab)
- Col·laboració en la direcció: Anna Moliner
- Agraïments: Anna Moliner i Gemma Santaló

L'Ateneu Torrellenc

Major, 2 - 08629 Torrelles de Llobregat - Barcelona
Nom de contacte: Presidenta: Maria Roig Riera
Telèfon: 936 891 096
Adreça electrònica: ateneutorrellenc@gmail.com
Lloc web: www.ateneutorrellenc.cat
Horari:  
Dilluns, dimecres i divendres, de 16.30 h a 23.30 h.
Dimarts i dijous, de 16.30 h a 22.30 h.
Dissabtes, de 10 h a 14 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 04.07.2022 | 09:17