Teatre i titelles: El peix irisat, de la Cia. Tanaka Teatre

Diumenge, 16 d'octubre de 2022 de 12.00 h a 13.00 h

L'Ateneu Torrellenc programa un espectacle infantil, recomanat per a majors de 3 anys, per descobrir el fons del mar i el valor de l’amistat.

 

El Peix Irisat és l’animal més bonic de tot l’oceà, però es troba molt sol. Per què els altres peixos no volen jugar amb ell? Així comencen les aventures submarines protagonitzades per un peix d’escates brillants i un munt d’amics com l’estrella de mar rondinaire, el savi pop Òctopus, el peix llanterna detectiu, les meduses dansaires, el calamar curt de vista o la petxina flamenca. Junts descobriran la importància de compartir, de ser valents i ajudar els altres.

El Peix Irisat està basat en la col·lecció de contes il·lustrats de Marcus Pfister, concretament en “El Peix Irisat”, “El Peix Irisat i la cova dels monstres marins” i “El Peix Irisat torna a casa”.

Edats: de 2 a 8 anys.
Gènere: titelles i teatre.
Durada: 40 minuts.

 

L'espectacle

El Peix Irisat és una petita història quotidiana conduïda per una actriu, la Mar, i protagonitzada per molts titelles. Al llarg de l’espectacle trobem diferents animals marins com peixos de colors, una estrella de mar, un pop, un calamar, meduses, un peix llanterna, un peix globus i una petxina, entre d’altres.
En aquest espectacle ens endinsem a les profunditats marines a partir d’una escenografia que representa el fons del mar amb algues i coralls. Viurem les diferents aventures del Peix Irisat amb molt sentit de l’humor, moments màgics i moltes sorpreses.
Els nens i les nenes tindran ben a prop tots aquells personatges d’un dels contes més famosos de la literatura infantil. I podran ajudar el Peix Irisat a entendre la importància de compartir, a trobar el remei per guarir un dels seus amics i, finalment, trobar el camí de tornada a casa.
Aquest espectacle va ser creat a partir d’un encàrrec de l’Editorial Penguin Random House per presentar la col·lecció al FESTIVAL MÓN LLIBRE 2017 (Festival de Literatura Infantil i Juvenil de Barcelona).

Quin cost té:

Preu sòcies i socis: 3€. Preu no sòcies ni socis: 5€

L'Ateneu Torrellenc

Major, 2 - 08629 Torrelles de Llobregat - Barcelona
Nom de contacte: Presidenta: Maria Roig Riera
Telèfon: 936 891 096
Adreça electrònica: ateneutorrellenc@gmail.com
Lloc web: www.ateneutorrellenc.cat
Horari:  
Dilluns, dimecres i divendres, de 16.30 h a 23.30 h.
Dimarts i dijous, de 16.30 h a 22.30 h.
Dissabtes, de 10 h a 14 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 07.10.2022 | 13:27