Tallers sobre energia a partir del 4 de desembre

Dimecres, 3 de desembre de 2014 a les 00:00
Aquest dijous comença el Cicle de Tallers de Formació Ambiental sobre Energia que tindran lloc els dijous 4, 11 i 18 de desembre a la sala d'Actes de l'Ajuntament, de 19 a 21h. Es parlarà de l'estalvi energètic a casa, s'assessorarà sobre la factura de la llum, la gestió de residus elèctrics, la il·luminació i la salut, etc... Consulta el programa.

Dijous 4 desembre, de 19 a 21h
Com puc fer un bon ús de l’energia a casa?

Taller en que es donen nocions bàsiques d’energia per entendre quins usos domèstics tenen més potencial d’estalvi, consells pràctics per
gestionar l’energia de forma més eficient...Amb .Pep Puig.

Dijous 11 desembre, de 19 a 21h
Desemboliquem la factura eléctrica!

Taller per interpretar la factura elèctrica i poder identificar quan es pot estalviar energia i diners a casa. Es donen nocions de com funciona el mercat elèctric  que ajuden a entendre com s’estructura la factura i a qui dirigir-se si hi ha algun problema.  Cal portar una factura per comparar la informació i perquè sigui més fàcil identificar les millores.  Amb Pep Puig.

Dijous 18 desembre de 19 a 21 h
l·luminació i salut

Taller per entendre les característiques bàsiques de la llum i l’anatomia de la vista, conèixer les afectacions a la salut relacionades amb la llum artificial i les tecnologies existents, donar pautes per detectar LEDS de baixa qualitat i aclarir conceptes sobre com gestionar els residus que generem a casa vinculats amb il·luminació. Amb Aniol Esquerra.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:06