Es busca l'Hereu i la Publilla del Llobregat

Dijous, 8 de gener de 2015 a les 00:00
Se cerquen nois i noies d'entre 18 i 30 anys amb algun talent i, sobretot, amb ganes de sortir per la televisió. La televisió comarcal ETV presenta un nou programa d'entreteniment de cara als propers mesos que es proposa trobar l'hereu i la pubilla del Llobregat. Conscients que aquestes dues figures són, habitualment, figures tradicionals força allunyades en el temps, ETV busca l'hereu i la pubilla del s.XXI.

El concurs televisiu proposa a cada municipi del Baix Llobregat escollir els seus representants, que competiran amb els representants de la resta de municipis. A més, amb aquest objectiu l'equip del programa l'Hereu i la Publilla d'Esplugues Televisió també busca a cadascun dels municipis de la comarca, persones reconegudes i/o interessants per tal de conformar un jurat que valori els candidats.

Teniu adjunt el cartell amb la proposta de càsting que proposa ETV. Doneu a conèxier la proposta a tots aquells que cregueu que hi poden estar interessats o bé compleixin amb el perfil busca la televisió.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:06