Tancades les escoles per la nevada

Dimecres, 4 de febrer de 2015 a les 00:00
Avui, 4 de febrer de 2015, els centres escolars de Torrelles de Llobregat han suspès les classes a causa de la nevada que aquesta matinada i matí ha caigut al municipi i que provoca algunes dificultats de mobilitat, especialment, als veïnats de Torrelles.Queda anul·lat el servei del bus dins del casc urbà i també a les urbanitzacions.

Escoles

Tal com indiquen els centres escolars de Sant Martí i Can Coll, mantindran obertes les portes per donar el servei només d'acollida als alumnes que arribin.. Les classes s'han anul·lat per a tot el dia d'avui.

Transport públic

La nevada caiguda a Torrelles ha afectat en menor grau al nucli de la població, però ha estat suficient per afectar el transport públic. Així doncs, les línies L-62 i L-71 circularan, fins a nou avís, només fins a la rotonda de Can Roig. 

  • Pel que fa al nucli de la població: des de Can Roig, i tota la volta a Torrelles centre, es fa transbordant a un bus més petit que circula per la variant, entra a Can Sostres, i arriba fins Can Coll i el Quiosc.
  • Pel que fa als veïnats: queda anul·lat el servei del bus dins del casc urbà i també a les urbanitzacions, tal com informa l'empresa Solé i Sauret. És a dir, no hi ha servei a Can Güell, Can Guey ni Cesalpina.

 

Recomanacions i última hora

ES DEMANA A LA POBLACIÓ QUE MANTINGUI PERCAUCIONS A L'HORA DE CIRCULAR AMB VEHICLE, ESPECIALMENT, ALS VEÏNATS DE TORRELLES
La recomanació general és sortir de casa només si és imprescindible i posposar els desplaçaments per carretera per demà o un altre dia si és possible.

Trànsit ha demanat evitar desplaçaments des de Barcelona a Tarragona i Lleida. El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que, a les 10h del matí hi ha més de 20 vies afectades per la neu.

 

 

 
Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:06