CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Celebració dels Tres Tombs 2015

Celebració dels Tres Tombs 2015

09/04/2015

La benedicció dels animals de companyia i el bestiar es farà diumenge al migdia a la plaça Sant Martí

La tradició dels Tres Tombs arriba aquest cap de setmana al nostre municipi. El tret de sortida de la celebració es donarà dissabte dia 11 d’abril amb la carregada de carros al Serralet de Can Coll a les 11 h i, una hora més tard, el lliurament del llibre a la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra per tal que s’inclogui en la secció que aquest equipament dedica a la cultura popular. A les 16.30 h està prevista una passejada amb carro per als infants que també podran gaudir de xocolata desfeta amb galetes. A les 19.30 h es farà la tradicional ofrena floral a Sant Antoni Abat que estarà acompanyada del lliurament de la senyera a l'Església de Sant Martí de Torrelles.


Diumenge, dia 12 d’abril, a les 9 h, hi haurà l’esmorzar de carreters i a partir de les 10 h es concentraran els carros, cavalleries i animals que, a partir de les 12.30 h, faran les tres voltes pels principals carrers del municipi. Els participants sortiran del serralet de Can Coll i baixaran pel carrer Major fins arribar a l'alçada del carrer Joan Maragall. Allà giraran fins a Torrent Roquetes, i passaran pel carrer Sant Pau i la plaça de Sant Martí on està previst que a les 13 h es faci la benedicció del bestiar i els animals de companyia. Posteriorment els participants pujaran pel carrer Major i tornaran novament a Joan Maragall. Els tres tombs comptaran amb l’animació dels Grallers de Torrelles. Aquestes activitats estan organitzades per l’associació dels Tres Tombs, que va recuperar aquesta tradició l’any 2000, i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torrelles.

Arxivat a: General
Passada dels Tres Tombs 2008

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 03/12/2021 a les 12:56h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona