Concurs per triar el disseny dels gots de les Barraques 2015

Dijous, 23 d'abril de 2015 a les 00:00
El guanyador s’emportarà un val de 150 € per bescanviar en els establiments de l’Agrupació de Comerciants de Torrelles

La comissió que organitza la zona de les Barraques de la Festa de la Cirera ha convocat un concurs per triar el disseny dels gots que s’hi faran servir durant l’edició d’aquest 2015. Es tracta d’un espai que es va posar en marxa l’any passat amb la intenció de convertir-se en una zona de descans on els visitants poguessin prendre alguna cosa i gaudir d’un programa d’activitats dinamitzades per entitats i col·lectius locals. La bona acollida de les Barraques ha consolidat aquesta iniciativa que, un any més, formarà part de la festa.

Les persones interessades en participar en el concurs per triar el disseny dels gots tenen temps per a fer arribar les seves propostes fins al dia 4 de maig. El guanyador s’emportarà un premi de 150 € per gastar en els establiments adherits a l’Agrupació de Comerciants de Torrelles de Llobregat. El jurat estarà format per membres de la comissió de Barraques 2015 i valorarà, especialment, la presentació de nous elements que identifiquin el municipi.

Cada participant podrà presentar un màxim de tres propostes. Els dibuixos originals s’han de fer arribar en format digital a través de l’adreça de correu electrònic  exitsortidademergencia@gmail.com.

 Podeu consultar les bases en el document adjunt. 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:06