CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Campanya per fomentar la recollida de la matèria orgànica

Campanya per fomentar la recollida de la matèria orgànica

07/05/2015

Els comerços col·laboradors posen a la venda paquets de bosses compostables a un preu molt assequible per al ciutadà

L’Ajuntament de Torrelles ha signat un conveni de col·laboració amb alguns establiments comercials del municipi per posar a la venda bosses compostables a un preu assequible. La voluntat del consistori és fomentar la recollida selectiva i, especialment, la separació de la brossa orgànica que, segons l’ordenança de gestió de residus, s’ha de fer utilitzant aquest tipus de material. L’acord permet als ciutadans adquirir un paquet de 30 bosses al preu de 2 €, una despesa que es considera mínima tenint en compte que, en el cas que l’usuari tregui la brossa orgànica quatre cops per setmana com preveu la recollida porta a porta, el cost de separar aquest residu seria només de 14 € l’any. Garantir aquest preu ha estat possible gràcies a la compra conjunta de bosses compostables que ha fet el consistori amb altres ajuntaments i amb l’Associació de Municipis Catalans per a la recollida porta a porta.

Els comerços en els que es poden adquirir aquestes bosses disposen d’un cartell identificador. Es tracta de l’estanc, la sabateria, la benzinera, Mi Cafeteria, la Farmàcia, Ca La Flora, Coaliment, la Ferreteria i Condis/Distop. També es poden comprar a altres grans superfícies a un preu similar, tot i que en aquest cas el paquet que es posa a disposició de la ciutadania és de 15 unitats.

Arxivat a: General
Bosses compostables

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2021 a les 12:55h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona