CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Més de 180 infants van participar en les Olimpíades Saludables

Més de 180 infants van participar en les Olimpíades Saludables

23/07/2015

Una de les novetats d’aquesta edició va ser la incorporació d’un canó d’escuma que es va sumar a d’altres tallers i activitats de la jornada

El passat divendres dia 17 de juliol es van celebrar les Olimpíades Saludables destinades a infants i joves de 3 a 15 anys. Més de 180 nens i nenes van participar en aquesta jornada que pretenia fomentar la pràctica d’hàbits saludables relacionats amb la higiene personal, el descans, l’esport i l’alimentació.

Les activitats amb més èxit van tornar a ser les d’aigua i l’elaboració de broquetes de fruita. Entre les novetats d’aquesta segona edició de les Olimpíades Saludables va haver-hi la incorporació d’un canó d’escuma i l’aprenentatge d’una coreografia que tots els participants van ballar junts durant la cloenda de la jornada. Els infants es van poder emportar a casa un diploma i alguns obsequis com un bol i un iman de nevera.

Les Olimpíades Saludables van sorgir l’any passat per primer cop com a iniciativa conjunta entre l’Ajuntament de Torrelles i el Departament de Salut de la Generalitat per a lluitar contra l’obesitat infantil. Durant la celebració s’intenta donar als infants algunes recomanacions com la importància de fer un bon esmorzar, menjar diàriament cinc racions de fruita i verdura o fer un mínim de 60 minuts d’activitat física al dia.

Arxivat a: General
Olimpíades Saludables
Olimpíades Saludables
Olimpíades Saludables
Olimpíades Saludables
Olimpíades Saludables
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/07/2021 a les 14:25h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona