CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Conversa amb Josep Maria Espinàs a la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

Conversa amb Josep Maria Espinàs a la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

15/10/2015

El proper 29 d’octubre els torrellencs i torrellenques podran conèixer l’escriptor que parlarà de la seva experiència professional

L’escriptor Josep Maria Espinàs visitarà la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra el proper 29 d’octubre. L’autor de l’obra El teu nom és Olga oferirà una xerrada en la que parlarà del seu llibre i de la seva experiència com a escriptor.

Els membres del club de lectura de la biblioteca han llegit recentment la seva obra en la que fa referència a la vida amb la seva filla amb síndrome de down. El teu nom és Olga és un text amb una profunda sensibilitat però sense sentimentalismes, que permetrà als participants conèixer una mica més a l’autor i fer un recorregut per la seva obra i el seu pensament.

Josep Maria Espinàs va néixer l’any 1927 a Barcelona. És un escriptor polifacètic amb una vuitantena de llibres publicats. Ha escrit des de novel·les, cròniques de viatges, passant per volums de memòries i articles periodístics. Al llarg de la seva trajectòria ha rebut nombrosos guardons entre els que hi ha el Joanot Martorell (1953), el Víctor Català (1958), el Premi Nacional de Cultura (1995) i el Lletra d’Or (2006). L’any 2002 va rebre el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes i la Medalla d’Or de la Ciutat de Barcelona.

La conversa amb Josep Maria Espinàs estarà conduïda per Sílvia Llorente i es farà a la biblioteca a les 19.30 h. Les persones que hi vulguin participar caldrà que facin prèviament la inscripció. 

Arxivat a: General
Josep Maria Espinàs
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/07/2020 a les 12:48h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona