CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > Una cinquantena de veïns participen al primer taller del procés participatiu de Cesalpina

Una cinquantena de veïns participen al primer taller del procés participatiu de Cesalpina

25/11/2015

La primera jornada ha servit per explicar els projectes dels itineraris connectors i el parc i escoltar les opinions i aportacions dels ciutadans

Les primeres passes del procés participatiu “Cesalpina millora amb tu” ja s’han fet. Dissabte passat va tenir lloc una jornada amb el veïnat per escoltar les seves propostes i peticions, amb una gran presència de públic. Hi van assistir una cinquantena de persones, xifra que l’alcalde de Torrelles, Ferran Puig, va valorar de manera molt positiva.

Després de la presentació institucional, Espai TReS va detallar els objectius i instruments del procés i es va fer l'explicació dels dos projectes actuals per part de l’alcalde i el regidor de Medi Ambient i Mobilitat, Toni Escudero. El primer preveu crear un nou itinerari per superar els pendents i connectar diversos carrers –per sota de la línia d’alta tensió-, amb l’objectiu de facilitar la mobilitat a peu. El segon consisteix en la construcció d’un nou parc que comptarà amb diversos serveis.

A continuació es va fer un debat obert entre els veïns sobre els aspectes claus. Molts van coincidir en la necessitat del projecte dels connectors entre carrers i van fer diverses aportacions sobre els models constructius possibles del projecte. 

Arxivat a: General
Taller del procés participatiu de Cesalpina

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 26/11/2021 a les 14:23h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona