CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Disponible el qüestionari per opinar sobre el futur parc de Cesalpina

Disponible el qüestionari per opinar sobre el futur parc de Cesalpina

22/12/2015

Seguint amb el procés participatiu obert, els torrellencs i torrellenques poden plasmar les seves idees en un formulari fins al dia 15 de gener

L’Ajuntament ha posat a disposició dels veïns un qüestionari per opinar sobre el futur parc de Cesalpina. L’usuari no tardarà més de cinc minuts en completar-lo i pot expressar el seu parer sobre qüestions com el nom del parc, les necessitats del veïnat que ha de resoldre el projecte o fer una proposta de com hauria de ser el parc, al voltant dels usos, els equipaments i el mobiliari urbà i els beneficiaris.

Amb el procés participatiu ja iniciat, el formulari per respondre està disponible via online a la pàgina web  de l’Ajuntament. Per als que prefereixin completar-lo en versió paper, el trobaran encartat a la revista municipal del mes de desembre, que es reparteix a totes les cases, o bé al propi Ajuntament, on també hi hauran exemplars.

Els formularis complimentats es poden dipositar a la bústia de correus de Cesalpina, a l’oficina d’atenció ciutadana del consistori, a la biblioteca municipal Pompeu Fabra i a l’escola Sant Martí fins el 15 de gener de 2016. Des de l’Ajuntament s’anima a tots els torrellencs a participar-hi, per tal que el futur parc sigui el més consensuat possible. 

Arxivat a: General
Espai que ocuparà el futur parc de Cesalpina.
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/05/2021 a les 11:45h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona