La Fira de Nadal dóna un impuls al comerç local durant la campanya nadalenca

Dimecres, 23 de desembre de 2015 a les 00:00
Una vintena de parades d’artesania local i els productes de les botigues al carrer van engalanar el passat cap de setmana el centre del municipi

El passat dissabte 19 de desembre es va celebrar una nova edició de la Fira de Nadal, impulsada per l’Agrupació de Comerciants de Torrelles amb la intenció d’incentivar les compres nadalenques al comerç de proximitat. El gran èxit de participació demostra la consolidació de la fira, que un any més va treure les botigues al carrer, acompanyades d’una vintena de parades amb artesania local que es van desplegar al llarg del carrer Major. L’Ajuntament col·labora en aquesta iniciativa que s’afegeix a d’altres que es duen a terme des del consistori per impulsar el comerç local com la instal·lació de l’enllumenat nadalenc i millores a l’eix comercial.

Des de l’Agrupació de Comerciants, aquests darrers mesos també han impulsat la campanya Talonari d’estalvi, que permet als ciutadans adquirir un xec per fer compres al municipi amb un 10% de descompte. Així, si es compra el xec de 90 €, té un valor de 100€, i si es compra el de 45€, es poden fer compres de fins a 50 €. La campanya estarà operativa fins al 29 de febrer de 2016.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:12